هزینه های طراحی سایت
بذارید با چند تا سوال شروع کنیم فرض کنید شما یک مشکل پزشکی دارید.شما برای حل مشکلتان پیش بهترین دکتر میروید یا ارزانترین دکتر؟ یا مثلا برای تعمیر خودرو خود پیش بهترین تعمیرکار شهر میروید یا نه؟ به احتمال زیاد جواب شما بهترین مورد با یک قیمت منصفانه است. اگر جوابتان شبیه این جواب باشد جای خوبی آمده اید در غیر این صورت احتمالا باید مسیر دیگری را بروید. من قصد ندارم شما را درگیر اصطلاحات تخصصی کنم به همین منظور به صورت مختصر و مفید انواع طراحی سایت را برایتان توضیح میدهم.
سایت ها یا استاتیک هستند و یا داینامیک سایت ها یا با سیستم های مدیریت محتوا طراحی می شوند و یا بصورت اختصاصی قالب ها از پیش آماده هستند یا متناسب با نیاز های شما طراحی می شوند هرکدام از موارد فوق را میتوانید بصورت جداگانه مطالعه کرده و با تفاوت ها آشنا شوید. در بندروب سیستم های مدیریت محتوا جایی نداشته و تمامی سفارش ها به صورت احتصاصی برنامه نویسی می شوند.
یک وب سایت اختصاصی ساده به موارد زیر احتیاج دارد:
دامنه هاستینگ طراحی قالب برنامه نویسی سایت های داینامیک طراحی المان های گرافیکی وب سایت ایمن سازی آموزش پنل کاربری وب سایت پشتیبانی و گارانتی وب سایت ریسپانسیو کردن قالب وب سایت (این مورد در یک سال اخیر جزو ملزومات طراحی سایت به شمار می رود و باید در طراحی قالب وب سایت لحاظ شود).
بنابراین، برای آنکه بتوان یک وب سایت را راه اندازی نمود، این 8 مورد ضروری هستند. مطمئناً اگر از شرکت های طراحی سایت پیش فاکتور دریافت کرده باشید، می دانید که برای هر کدام از این موارد مبلغی را از شما دریافت خواهند کرد. به همین دلیل قصد داریم در ادامه هزینه های مرتبط با این 8 مورد را با یکدیگر بررسی کنیم.
دامنه
اگر پیش از راه اندازی وب سایت خود دامنه خریده باشید، احتمالاً از تعرفه های ثبت دامنه مطلع هستید. اگر هم تا به حال برای خرید دامنه اقدام نکرده اید باید بدانید که هزینه خرید دامنه ir نزدیک به 5 هزار تومان است و تعرفه ثبت دیگر دامنه ها مانند .com و .co نزدیک به 50 هزار تومان است.
هاستینگ
در طراحی سایت اختصاصی، تعرفه هاستینگ تان به میزان فضایی که برای وب سایت خود احتیاج دارید، بستگی دارد. پلن اولیه هاستینگ معمولاً از 100 مگابایت سالیانه شروع می شود و هزینه آن بین 40 تا 60 هزار تومان است. در این نوع، هاست شما قابل ارتقا است و شما می توانید در صورت نیاز، حجم هاست خود را افزایش دهید. برای مثال اگر نیاز دارید فایل های متعددی بر روی وب سایت خود قرار دهید، بهتر است فضای هاست خود را ارتقا دهید. به این ترتیب ممکن است برای ارتقا هاست وب سایت خود از 100 مگابایت به 1 گیگابایت مبلغی نزدیک به 340 هزار تومان پرداخت کنید (هزینه خرید هاست 1 گیگابایت، سالیانه 400 هزار تومان است).لازم بذکر است که هاست های ارزان تری نیز میتوان خریداری کرد که به سوال اولیه در مورد کیفیت خدمات برمیگردیم.در ضمن در صورتی که مشتری تخصص لازم را داشته باشد و یا درخواست دهد بندروب کدهای سایت را در اختیار مشتری قرار می دهد تا خود مشتری اقدام به تهیه هاست کند.
طراحی قالب سایت
در حال حاضر یک طراح سایت خوب، برای طراحی یک قالب ساده و کاربردی در بهترین حالت مبلغ 800 هزار تا 5 میلیون تومان را دریافت می کند.طراحی ها ی اختصاصی از قبیل رسم نمودار توسط سایت و یا طرح های پیچیده و منحصر بفرد میتواند هزینه طراحی قالب را کم و زیاد کند.لازم بذکر است که بدلیل طراحی اختصاصی میتوانید پس ا زتحویل سایت با یک هزینه معقول آیتم هایی به سایت اضافه کرد و قالب را تغییر داد.تمامی منو ها و آیتم ها و متن ها و فونت ها دقیقا متناسب با درخواست و سلیقه شما طراحی خواهد شد
برنامه نویسی سایت های داینامیک
در سایت های داینامیک شما میتوانید اطلاعات سایت خود را تغییر داده و مطالب جدیدی را روی سایت قرار دهید.همچنین کارهایی از قبیل نظرسنجی، رسم نمودارهای جدید بر اساس آمار، خرید اینترنتی از سایت توسط مشتری، ارسال نظر توسط بازدید کننده سایت، دسترسی به تصاویر استفاده شده در طراحی و امکان تغییر آنها، استفاده از هوش مصنوعی برای آنالیز اطلاعات وارد شده و یا حتی آنالیز تصاویر لود شده در سرور و هر موردی که به ذهن شما برسد.
طراحی گرافیک
ممکن است پس از طراحی کامل یک قالب، کارفرما بخواهد که آیتم ها، تصاویر و المان های گرافیکی موجود در قالب نیز به صورت اختصاصی طراحی شوند. در این شرایط، شرکت طراحی سایت مورد نظر با استخدام یک گرافیست و با دریافت مبلغ 300 هزار تا 5 میلیون تومان این کار را برای شما انجام خواهد داد.هزینه ها در صورت طراحی موشن گرافیک اختصاصی و یا ساخت ویدیو برای سایت و یا طراحی تصاویر پیچیده محاسبه شده و اعلام می شود.
ایمن سازی طراحی سایت
یکی از مهم ترین قسمت های طراحی سایت ایمن سازی آن است. اگر وب سایت شما ایمن نباشد به سرعت دچار مشکلات امنیتی شده و امکان هک کردن آن ساده می شود. دستمزدی که طراحان وب سایت برای ایمن سازی وب سایت دریافت می کنند مبلغی بین 100 الی 500 هزار تومان است. قابل ذکر است که این هزینه برای سایت های فروشگاهی بالاتر است.
آموزش پنل کاربری وب سایت
خب، پس از آنکه طراحی سایت سیستم مدیریت محتوایتان پایان یافت، طراح سایت باید روش و تکنیک کار کردن با پنل کاربری را به شما آموزش دهد. متاسفانه این بخش نیز به صورت رایگان نیست و بابت آموزش باید مبلغی بین 100 الی 200 هزار تومان را به طراح وب سایت تان پرداخت کنید.
پشتیبانی و گارانتی وب سایت
مطمئناً یک سایت پس از ساخت نیاز به پشتیبانی دارد. به این ترتیب، اگر برای وب سایت مشکلی پیش بیاید تیم پشتیبانی موظف است این مشکل را برطرف کند. به طور میانگین، هزینه پشتیبانی یک ساله وب سایت نزدیک به 100 تا 200 هزار تومان می باشد.
ریسپانسیو کردن قالب وب سایت
باید گفت در حال حاضر از آنجایی که 50% از کاربران اینترنت با موبایل و تبلت وب گردی می کنند. به همین دلیل بیشتر کارفرمایان از طراح سایت انتظار دارند، قالب مورد نظرشان را به صورت ریسپانسیو طراحی کند. با این حال، طراحان سایت برای ریسپانسیو کردن قالب وب سایت مبلغی بین 300 الی 1 میلیون تومان دریافت می کنند.
نتیجه گیری
مطمئناً هیچ پاسخ مشخصی برای محاسبه هزینه طراحی سایت وجود ندارد. طراحی سایت به عوامل متعددی بستگی دارد و هر طراح بسته به کیفیت کاری که ارائه می کند رقم متفاوتی را پیشنهاد می دهد. ما در این مقاله سعی کردیم که همه اعداد را به صورت متوسط اندازه گیری کنیم.
نظرات (0)
نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید
ایمیل وارده شده توسط شما به صورت محرمانه است و به دیگران نمایش داده نخواهد شد.