مراحل انجام پروژ های طراحی سایت
ابتدا باید با انواع سایت ها آشنایی مختصری داشته باشیم. با یک توضیح کوتاه انواع سایت را معرفی کرده و سراغ مراحل طراحی سایت خواهیم رفت. سایت ها به صورت کلی به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم می شوند.دسته استاتیک یا ایستا معمولا نیاز به تغییر نداشته و در صورت نیاز به این موضوع تغییرات توسط طراح سایت انجام شده و نیاز به علم کدنویسی می باشد.این نوع طراحی شبیه کاتالوگ و یا معرفی نامه یک شرکت یا یک کسب وکار میباشد که براساس نیازهای کارفرما اطلاعات مورد نیاز در آن صفحات سایت قرار داده می شوند.لازم به ذکر است که هزینه این نوع طراحی به مراتب پایین بوده و تغییرات صفحات به سادگی نمی باشد.در عوض سایت های داینامیک یا پویا بصورتی طراحی میشوند تا قسمت های مختلف بر اساس نیاز شما توسط خود شما اصلاح شده و تغییر یابد.این روش نیاز به برنامه نویسی داشته و یک سیستم مدیریت محتوا در اختیار شما قرار میگیر تا اطلاعات را از طریق آن بروزرسانی کرده و یا تغییر دهید.پروسه و روند این دو نوع سایت تقریبا مشابه یکدیگر بوده و فقط در طراحی سایت های ایستا بعضی از مراحل مورد نیاز نمی باشند.
مرحله اول: جلسه حضوری و توجیح پروژه و روند کار توسط کارشناس بندروب و بررسی نیازمندی ها براساس نیاز و توضیحات کارفرما
اولین و مهم ترین گام، استخراج نیازمندیهای پروژه است. اینکه سایت قرار است چه امکاناتی ارائه کرده و چه نیازهایی از کاربر را برطرف سازد. اطلاعات مذکور به همراه درخواست های مشتری در قالب یک پروپوزال مستند شده و به تایید طرفین میرسد. بندروب بر اساس پروپوزال دقیقی که تهیه میشود، روند طراحی سایت را آغاز کرده و پیش میبرد.
مرحله دوم: تنظیم قرارداد و و محاسبه هزینه ها و ملزومات شروع کار و تنظیم فرم نیازمندی ها
بعد از نیازسنجی و دریافت درخواست های کارفرما، تیم فنی به بررسی و تحلیل محتوای گردآوری شده پرداخته و بهترین راه را جهت ارائه آن ها در سایت پیشنهاد میکند. این محتوا میتواند شامل متن، تصاویر، لوگوی تجاری، اطلاعات تماس، متن درباره ما، لیست و نمونه محصولات، خدمات، رنگ سازمانی و… باشد. مدیر پروژه مربوطه در بندروب، ایده ها و نتایج آنالیز را با کارفرما در میان میگذارد و در صورت تایید طرفین، اجرای طرح اولیه به تیم طراحی سپرده خواهد شد.
مرحله سوم : خریداری هاست و دامنه با زمان معین مورد نیاز با مشورت کارفرما
مرحله چهارم: انتخاب قالب و توضیحات کارفرما در مورد شکل ظاهری سایت
مرحله پنجم: طراحی گرافیکی سایت
مرحله ششم: بررسی و بازتنظیم قالب براساس نظر کارفرما و تایید شکل ظاهری سایت
مرحله هفتم: برنامه نویسی و پیاده سازی منطق سایت بر اساس فرم نیازمندی های اولیه
مرحله هشتم: ورود اطلاعات اولیه سایت
پس از اتمام کدنویسی، مرحله دیتاگذاری اولیه آغاز میشود. در واقع در این گام ما سایت را تا حدودی آب بندی کرده و شما را با یک خروجی کاملا خام تنها نخواهیم گذاشت. همچنین در مرحله ورود دیتا ممکن است برخی باگ های سیستم شناسایی و توسط بندروب اصلاح شود.
مرحله نهم: بررسی و صحت عملکرد با حضور مشتری
مرحله دهم: مشاوره و راهنمایی جهت آموزش کار با سایت توسط کارشناس بندروب
مرحله یازدهم: محاسبه دوباره هزینه ها در صورت تغییر فرم نیازمندی ها
مرحله دوازدهم: پشتیبانی یکساله سایت
لازم بذکر است حدود 20 در صد از براورد هزینه تولیه در ابتدای پروژه و 30 درصد بعد از طراحی قالب سایت و در نهایت پس از اتمام سایت تمامی هزینه ها دریافت خواهد شد
نظرات (0)
نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید
ایمیل وارده شده توسط شما به صورت محرمانه است و به دیگران نمایش داده نخواهد شد.